Guide: Sådan undgår du stoppet næse

Vi kender det alle sammen, og der findes faktisk intet værre end en tilstoppet næse. En tilstoppet næse, kan næsten gøre en helt desperat og skabe en klaustrofobisk fornemmelse i hele ens krop. Men det er der heldigvis råd for, hvordan du undgår en tilstoppet næse, og hvordan du hurtigt og effektivt kan lindre det igen, hvis din næse allerede er tilstoppet. 

Den naturlige næsespray er vejen frem, hvor effekten ikke aftager over tid, som sådanne produkter ellers har en tendens til at gøre. Andre næsespray produkter kan også gøre dig afhængig, men det kan du altså undgå ved at benytte dig af en naturlig næsespray, som udelukkende består af naturlige ingredienser.

Alt det du skal vide om den naturlige næsespray

Tilstoppet næse lider mange af og under, hvis man har allergi eller en tendens til at blive forkølet. Men anbefaler at bruge de næsesprays man kan købe i håndkøb på apotektet eller i supermarkedet i maksimum ti dage, da de bestemt ikke er særligt sunde for en og ens luftveje. Det er nemlig ikke ofte at man skænker det en tanke, at det rent faktisk er medicin man sprøjter i næsen, og af den grund, er det rigtig usundt for en, og kan være afhængighedsskabende. Bruger man for meget næsespray og alt for ofte, kan det altså irritere dine slimhinder, og virkningen forsvinder altså. 

Med en naturlig næsespray undgår du alle ovenstående gener, og den er mindst ligeså effektiv, som den næsespray du kender fra håndkøb af. 

Den naturlige næsespray har været på markedet i mange år – og er især populær i de asiatiske lande. Ydermere består den naturlige næsespray kun af naturlige ingredienser, og derfor kan man tillade sig at kalde den hundrede procent naturlig. 

Men hvad består den naturlige næsespray egentlig af?

Den naturlige næsespray består af:

42% mentol, som giver en frisk og dejlig lugt, og skaber en følelse af frie luftveje og friskhed.

16% kamfer, som kommer fra kamfertræet, og er et naturligt vidundermiddel til lindring af forkølelse, forstoppet næse og luft i næsen.

9% eucalyptusolie, som stammer fra eucalyptusblandende, og kan lindre muskelsmerter, som kan opstå ved forkølelse og influenzalignende tilstand.

6% Borneol, som er den mindst kendte af ingredienserne, men som stadig er helt igennem naturlig, og er et stof som findes i Heterotheca-plantefamilien. 

Den naturlige næsespray er super nem og enkel at bruge. 

Alt du skal gøre er blot, at tage låget af, placer din naturlige næsespray ved næseborsåbningen. Tag derefter en dyb indånding, mens du med den anden hånd trykker ind på modsatte næsebor, og trykker ned på din naturlige næsespray.