Nyt site om UFC til alle fans

Synes du at Ultimate Fighting Championship (UFC) er super fedt? Men har du svært ved at finde relevant indhold om UFC? Så kan det være, du skal tage et kig på Mainevents, som et et nyt dansk nyheds site, der beskæftiger sig med netop dette. Hvis du klikker dig ind på linket her, så kan du læse meget mere om Mainevents og deres ambition om at dække Ultimate Fighting Championship på en måde, som giver mening for det danske publikum.

UFC – en god blanding af kampsport

Ultimate Fighting Championship (UFC) er en amerikansk organisation for forskellige former for kampsport – herunder boksning, brasiliansk jiu-jitsu, wrestling, Muay Thai og karate. Der er syv forskellige vægtklasser i Ultimate Fighting Championship og inspirationen til UFC stammer blandt andet fra Vale Tudo-turneringen i Brasilien. Den første UFC Gala blev afhold i Denver i USA i 1993, og i løbet af årene er UFC vokset i popularitet, ligesom også de etablerede medier efterhånden er blevet opmærksomme på dette championship.

Dog er der endnu ikke et dansk nyhedsmedie, som fokuserer på UFC – og netop derfor kom ophavsfolkene til Mainevents.dk på idéen om at stifte et nyhedsmedie dedikeret til netop Ultimate Fighting Championship. På Mainevents.dk vil du som læser blandt andet kunne læse optakter til alle de forskellige UFC events, ligesom der løbende bliver lagt nyheder op om alle de vigtigste og største UFC-stjerne og de største kampe.

Slaraffenland for dedikerede fans

Med andre ord, så er denne nye hjemmeside et rent slaraffenland for dig, som elsker Ultimate Fighting Championsship og bare ikke kan få nok af at dykke ned i alle kampene og stjernerne. Og med Mainevents.dk får du det hele leveret på dansk og tilpasset et dansk publikum.

Så er det altså slut med at gå og vente i dagevis på at få relevant indhold om Ultimate Fighting Championship, ligesom du nu får mulighed for at dykke ned i ikke blot de allerstørste kampe og øjeblikke, men også i de kampe og historier, som ellers normalt ikke bliver dækket.

Siden er relativt ny, men der vil løbende komme mere og mere indhold til,  som du kan forlyste dig med både før, under og efter UFC. Den er drevet af KL Sport, som også er ophav til en række andre sportrelaterede hjemmesider – blandt andet hjemmesiden spilbonus.dk. Du kan altså godt forvente, at der kommer dybdeborende og spændende artikler fra erfarne folk, ligesom de lover, at der vil blive gået i dybden med nogle af de de historier og stjerner, som ellers ikke får meget taletid i medierne.