MiLight wifi smart lys – det intelligente lys til dit hjem

Lys i boligen er en vigtig del af indretningen og designet. Vi skal bruge lys for at kunne se ordentligt, f.eks. når vi laver aftensmad i køkkenet. Vi skal bruge lys, når vi skal læse, arbejde ved computeren. Vi tænder lys om vinteren, når der er mørkt i mange timer.

Men lyset i boligen er også en vigtig del af stemningen. Lyset kan f.eks. dæmpes, så det er en diskret, rar stemningsbelysning. Flere forskellige lyskilder, f.eks. i stuen kan ofte skabe en hyggeligere stemning, end få, skarpe lyskilder placeret i loftet. 

Det varierer fra kultur til kultur, hvordan man foretrækker sit lys indendørs. I Mellemøsten ses lys anderledes på end i Skandinavien: Der bruges f.eks. lysstofrør i stuen, og man ser det ikke som en klinisk eller en kold form for lys. Skandinavere bruger derimod en slags lys i boligen, der gerne skal være med til at understrege stemningen af hygge. Man foretrækker små, flere lyskilder og stearinlys.  

Udviklingen inden for belysning går i en smart, trådløs og funktionel retning, med en masse muligheder for at tilpasse belysningen, så den passer til dine egne ønsker. Du kan læse mere om MiLight wifi smart lys i det følgende og få inspiration her: MI Light

Hvad er MiLight wifi smart lys?

MiLight er et system af intelligente og trådløse lyskilder, der kan styres med fjernbetjeninger og din smartphone. 

Med et MiLight system kan du styre forskellige ting ved lyset: Du kan styre RGB og hvidt lys med f.eks. LED Lysbånd. Farven på lyset og lyseffekterne kan styres via forskellige enheder: Fjernbetjening, touch kontrol panel og wifi bridge til smartphones. Enhederne har en max rækkevidde på 30 meter.

Du kan mikse og sammensætte lyset i boligen på mange måder: Vælg mellem farve, effekt og hastighed. Hvidt lys og farve kan ikke være tændt samtidig på visse typer controllere. 

MiLight er særligt, fordi det giver dig mulighed for at zone-inddele lyset. Fjernbetjeningen styrer et uendeligt antal controllere, og har 4 zone-knapper indbygget. Hver controller kan også styres af op til 4 forskellige fjernbetjeninger. 

Hvilke muligheder er der med et MiLight system?

Du kan skifte mellem mange forskellige farver, indstille lyset til en klassisk varm, hvid farve i dine pærer. Du kan også dæmpe og hæve lyset, og til forskel fra LED belysning er der ingen problemer med lysdæmpning i MiLight systemet. Vælg Mi-Light systemet og gør din bolig til et moderne og trådløst styret hjem med lækker stemningsbelysning.