En hund er din bedste ven i tykt og tyndt

Forestil dig at du har en behåret ven ved din side når du har lyst. En ven, som står dig bi og som egentligt bare har lyst til at være sammen med dig og gøre dig glad. Den vil bare hygge, gå ture og lege, og når den bliver træt så sover den lidt også bliver den aktiv igen. Det er hunden, vi taler om. Mandens (og kvindens) bedste ven, som er til stede for at gøre dig glad og give dig kærlighed. Mange mennesker siger at det har ændret deres liv at få en hund ind i familien eller bare at få en hund selvom de bor alene. Den giver selskab, den giver tryghed og mest af alt så er det er kærlig, venlig og elskværdig kompagnon, som ikke vil andet end bare være i nuet, leve livet ved din side og gøre dig glad.

Kom ned i gear – eller op i gear

Man kan sige at man både kommer ned i gear med en hund og op i gear. Ned i gear fordi man kan lege med den og være i nuet og bare koncentrere sig om det og intet andet og op i gear fordi den skal have gåture hver dg og helst et par gange om dagen for at røre sig, se noget andet og bruge sine instinkter. Mange ensomme mennesker får sig en hund og er meget taknemmelige for at de har investeret i en hund og kan mærke hvordan det har forandret deres liv og deres hverdag.

Hop med på vognen mens du har tid

Under Corona pandemien er der mange mennesker der har oplevet at være afsondret, ensomme og har svært ved at se en ende på hvordan livet bliver som det var før. Det er en svær tid vi i, i øjeblikket og vi skal være hver for sig på en måde, som vi aldrig har prøvet før. At være alene og ikke have mulighed for at se sin familie og venner særligt meget kan mærkes både fysisk og psykisk på mange mennesker og det er hårdt at være i. Derfor er der rigtig mange mennesker, som har investeret i et kæledyr for at få disse måneder – dette år – til at være mere tåleligt og få lidt kærlighed på en måde, som ikke er farlig for samfundet pga. smitte. Der er kommet mange flere hundeejere til i Danmark og her kan du læse mere om hvordan det er at have en hund Se flere artikler om hunde ovre hos BullerBox.