Nicolinehus skaber nærhed i midten af Aarhus

Nicolinehus er de moderne fællesskabers hjem. Et nybygget husprojekt, der rummer plads til individers fællesfølelse, og hvor mennesker mødes, fordi de har lyst, og hvor bygningsværket er med til at forene, skabe sammenhold og give frihed til livet.

Lejlighed til en hver

I Nicolinehus er der hele 240 lejligheder, hvor der er en masse plads til liv og minder. Der er plads til alle slags mennesker, alle sammensætninger og alle størrelser familier. Der er lejligheder på 45 kvadratmeter, og der er lejligheder på helt op til 300 kvadratmeter.

Selvom du befinder dig i midten af Aarhus, er der mulighed for at skabe din egen udendørs naturoase. De åbner altaner udvider lejlighederne, så du blot skal tage et skridt for at stå udendørs med betagende udsigt. Det er med til at skabe oplevelsen af lys og luft, og vinden under armene giver en frihedsfølelse.

Et væld af muligheder

I og omkring Nicolinehus er der en vifte af muligheder. Når du begiver dig uden for din lejlighed, er du kun 30 sekunder fra berigende oplevelser, uanset om du tager mod toppen eller går ud i gadeplan.

Pool og fitness

På toppen af Nicolinehus kan du nyde den opvarmede sauna med udsigt over hav og by. Du kan også tage en dukkert i poolen og dvæle i den evige ro af nydelse. Begge dele er samlet på toppen, og når solen står højt på himlen, kan du nyde tilværelsen med følelsen af at være på kanten af verden.

Du kan også nyde godt af både indendørs og udendørs fitnessfaciliteter. Her er det muligt at tage til og fra dit hjem på et øjeblik, når du skal holde din sundhed vedlige. Noget, de fleste kun drømmer om at kunne, og du slipper ganske enkelt for at skulle transportere dig til et fitnesscenter.

Markedshal

Du behøver heller ikke at skulle ud i en større forberedelse, når du skal handle ind. I stueetagen af Nicolinehus er tilknyttet en spændende og kulinarisk markedshal med skønne muligheder; du kan mødes med vennerne på café eller bar og dyrke fællesskabet. Du kan tage på restaurant og få stillet sulten. Og du kan klare dine indkøb og på et øjeblik træde ind ad døren hos dig selv igen.

Grønne værdier

Naturen er heldigvis ikke glemt, og derfor er altanerne og tagterrasserne på Nicolinehus dekoreret med planter og træer, der skaber liv og behagelige farver for øjne og sjæl. En følelse af paradis midt i Aarhus.