Træningsudstyr til hjemmetræning

Mange af os har længe kigget efter tomme træningscentre, og det lader ikke til, der står overfor en snarlig åbning. Det har gjort, at mange er blevet kreative med træningsmetoderne enten i eller udenfor hjemmet. 

Der findes heldigvis en masse måder, du kan træne på, selvom fitnesscentrene holder lukket. En ting der altid holder åbent er naturen. Her kan du naturligvis både løbe, cykle eller gå, som alle tre er både gode og effektive træningsformer. Selvom det er vinter, er det noget, du for det meste kan benytte dig af, men skulle du alligevel være træt af sne og sjap i din træning, eller ønsker du blot at træne andre former så som styrketræning, så er der heldigvis også gode råd for det. 

Nem træning på stuegulvet

Du kan nemt og hurtigt omdanne stuen, kontoret eller soveværelset til et træningsrum, hvor du kan få pulsen op og hvor du kan få finpudset dine muskler til trods for, at alle fitnesscentrene holder lukket. Er du ikke selv god til at finde på, findes der heldigvis et hav af gode online forum, hvor du kan finde både videoer til inspiration, eller hvor du kan følge en bestemt træner, du kan træne sammen med. Det kan hjælpe på motivationen, hvis man træner sammen – hver for sig. 

En af de meget nemme ting, du hurtigt og nemt kan både installere og afinstallere hjemme, er en Pull Up Bar. Den kan bruges til mange ting, og kan nemt og hurtigt sættes op i en dørkarm. Her kan du så træne pull ups, udstrækning og en lang række andre ting. Den er nem, fordi den hurtigt kan sættes op, du behøver hverken at skrue eller bore i døren, og når du er færdig med træningen kan du pakke den sammen med resten af dit træningsudstyr, til du skal bruge den næste gang. 

3 gode grunde til at være en pull up bar 

1. Den er nem at installere

Den er både hurtig og nem at installere, kræver ikke noget yderligt værktøj, men skal blot sættes op i en dørkarm. 

2. Den kan hurtigt og nemt pakkes væk igen

Når du har brugt den kan du hurtigt tage den ned igen og pakke den væk, så den ikke fylder i hjemmet. Det gør det nemt og overskueligt at lave en træningscenter derhjemme, så du kan pakke dit træningscenter ud hver gang du vil træne. 

3. Den giver dig mange træningsmuligheder 

Du kan træne forskellige pull ups med baren, som giver en god mulighed for at træne flere forskellige muskelgrupper. Du kan ligeledes benytte dig af elastikker under træningen, hvis du synes, det er for svært alene. Den kan ligeledes bruges til at strække ud i ryg og arme. 

Læs også Guide til køb af din næste Pull Up Bar om Sundhed og helse hos helseogsundhed.dk.