Klar til at sælge dit guld?

Indholdsfortegnelse

Lad os nu lige være ærlige med hinanden. Kan vi efterhånden ikke godt blive enige om, at du formentlig aldrig kommer til at gå med de guldsmykker, som du arvede af din kære oldemor for 20 år siden, og som du proklamerede, at du ville gå med, når bare liiige… de 20 år er gået, og de smykker har ikke set skyggen af dagslys, siden de flyttede ind i den skuffe. Faktisk er de efterhånden så befængte af støv, at det er svært at tro på, at det overhovedet er de samme smykker, og at de rent faktisk er lavet af ægte guld og endda af en yderst fin karat.

Ringer dette scenarie en klokke hos dig? Kan du genkende fortællingen og den evigt dårlige samvittighed? Og gnider du dig – i det skjulte, naturligvis – i hænderne over, hvor mange penge du kunne få i selvsamme hænder, hvis du tog springet og kastede dig ud i at skille dig af med smykkerne? Måske du ville rykke et par pladser ned i arverækkefølgen, men til gengæld ville du kunne købe præcis den designersofa, du har drømt om, siden du flyttede ind i din lejlighed. Eller måske du bare, helt legitimt, godt kunne tænke dig at skille dig af med den SU-gæld én gang for alle, som kun har vokset sig større gennem coronakrisen.

Men måske har du samtidig set for mange (dårlige) programmer om svindel til at vide, at du ikke skal kaste dig ud i at handle med guld i internettets skumle kroge og da slet ikke på Facebooks markedsplads. Hvad gør man så? Skal guldet bare blive liggende og samle, hvis overhovedet muligt, endnu mere støv de næste 20 år? De ligger der jo lige så godt, ikke?

Sælg dit guld – sikkert

Nej, bare rolig. Det er her, Nordiskguld.dk kommer ind i billedet. Nordisk Guld beskriver sig selv som Danskernes foretrukne guldhandler, når du vil have den bedste guldpris for dine smykker og skrotguld. Det lyder da egentlig ret godt, ikke?

Nordisk Guld har til huse i København K og Aarhus C og tilbyder salg, rådgivning og vurdering, så du kan skille dig af med dit guld på en tryg og sikker måde, som selv din oldemor ville beundre dig for. 

Og hvordan foregår sådan en guldhandel så? Er det lige så avanceret, som navnet antyder? Nej, bare rolig. Handlen starter ved, at du booker en aftale med en guldhandler, som rådgiver dig og vurderer dine smykker. Guldets karat bliver testet, og før du får set dig om, har du pengene i hånden. 

Nemt, ikke? Tjek Køb af guld og kom i gang med handlen.