Køb stempelur til simpel tidsregistrering hos Dan-Time

På arbejdspladsen er der oftests mange der kommer og går på forskellige tidspunkter, hvilket kan tage tid og resourcer at holde tid og overblik over. Derfor kan det være værd at overveje at investere i et stempelur, som vil kunne give en simpel tidsregistrering. Dette vil ikke blot gøre det nemmere at holde overblik over løn og arbejdstimer, det vil også sikre at medarbejdere føler sig tilpas og ikke frygter at blive snydt for løn, når det kommer til tidsregistrering. 

Hos Dan-Time finder du forskellige simple løsninger på stempelure, som alle har til funktion at tidsregistrere, så du nemt kan bogføre timer og løn. Her kan du også få god vejledning og service, når du skal købe dit stempelur, hvilket gør processen nem og overskuelig. Læs med her hvor du vil blive introduceret til de tre løsninger, som Dan-Time kan tilbyde dig, eller gå direkte ind på hjemmesiden registrer timesedler og køb et stempelur i dag. 

Dokument stempler til stempling på papir

Én mulighed der tilbybdes er en dokument stempler som stempler dato og klokkeslæt på et stykke papir. Dette kan anvendes i forbindelse med at sikre, at medarbejdere møder ind til tiden og ikke går hjem før aftalt. Derudover kan det også anvendes i forbindelse med registrering af anvendt tid på specifikke arbejdsopgaver. Her skal der dog medregnes tid på den manuelle beregning af stempel sedlerne, som denne løsning vil have.

Stempelur til stempling på papkort

Hvis du vil spare på den manuelle beregning af stempel sedler, så kan denne løsning være for dig. Maskinen fungerer som et summerende ur, som stempler på et kort af pap som har en stregkode eller en kombination af små huller på kortet, som indikerer en identifikation. Dermed kan maskinen genkende kortet og selv kalkulere tiden mellem ind- og udstempling. Derfor kan du spare tid ved ikke manuelt at skulle beregne arbejdstid, men dog skal du overveje, hvor mange kort du vil skulle bruge, at udgifterne til stempelkort over tid kan stige. 

Stempling fra en terminal med webinterface

Hos Dan-Time finder du to typer af stempelure med webinterface, som kan fås enten med nøglering eller med fingeraftrykslæser. Disse kan opsættes så medarbejdere nemt kan stemple sig selv ind, som kun vil tage et sekund. Din fordel er at der ingen udgifter er til stempelkort, der er ingen manuelle beregninger og ingen indsamling af stempelkort. Derudover kræver maskinerne ikke særlig meget vedligeholdelse, hvilket gør det til en nem og belejlig løsning.