FAQ om rejser med JeresFerie

Hvad er JeresFerie?

JeresFerie er et rejsebureau, som tilbyder en lang række forskellige pakkerejser til en række destinationer i Europa. Det er en familiedrevet virksomhed med lokale samarbejdspartnere, som dermed kan tilbyde lokalt personale. 

Med mere end 15 års erfaring i branchen og med speciale i rejser til Tjekkiet, Schweiz, Slovakiet og Polen, er JeresFerie en virksomhed med top service. 

Hvilke slags ferier tilbyder JeresFerie?

JeresFerie byder på diverse ferie pakker, som alle har forskellige formater. Her kan du bestille alt lige fra togferie igennem Schweiz, tage på railroad tur igennem Europa, tage på storbyferie til Prag eller booke en vandreferie eller adventure ferie i Tjekkiet. 

Når du booker hos JeresFerie kan du selv byde ind på de oplevelser, som i gerne vil opleve på turen, så alt er planlagt og bestilt når i rejser afsted. Dette giver dig ro på rejsen, da i blot skal møde op og opleve. 

På deres hjemmeside finder du både informationer og muligheder for at booke aktive ferie, skiferie, sommerferie, storbyferie, togferie, vandreferie, weekendophold eller et wellnessophold.

Hvilke betingelser er der, når man køber en rejse hos JeresFerie?

JeresFerie har sørget for at det er nemt og simpelt at booke rejser, uden skjulte gebyrer. Dette betyder, at den pris som fremgår på hjemmesiden er den pris, som du skal betale – og ikke mere. Derudover kan du vente med at betale for rejsen til 10 dage før du skal afsted. 

JeresFerie tilbyder fri afbestilling op til 10 dage før din afrejse, og du får fuld refusion hvis rejsen ikke kan gennemføres. Derudover er JeresFerie en del af Rejsegarantifonden, så du altid er dækket af pakkerejseloven, når du bestiller hos JeresFerie. 

Hvorfor er rejser hos JeresFerie så billige?

Med lokalt samarbejde og mange lokale samarbejdspartnere kan JeresFerie tilbyde billige ture og lokale diamanter, som du ikke finder andre steder. Dette er også en måde, hvorpå JeresFerie kan være behjælpelige under jeres ferie såvel som selve planlægningen, da JeresFerie kender områderne og de lokale, som i rejser til. 

Hvilke destinationer rejser JeresFerie til?

Med speciale i destinationer i Østeuropa kan JeresFerie være behjælpelige med rejser til Polen, Slovakiet og Tjekkiet. 

Derudover har de også rejser til Frankrig, Italien, Schweiz og Tyskland, samt ophold i Danmark. 

Hvad gør jeg så nu?

Du kan starte med at gå ind på hjemmesiden jeresferie.dk og se mere om de mange forskellige destinationer og rejsetyper. Herinde kan du også finde en live chat, hvor du kan stille spørgsmål til det praktiske. 

Derudover kan du ringe JeresFerie op til en uforpligtende samtale om dine muligheder for at booke din næste ferie. 

Læs også Tag på nyt eventyr i Tjekkiet hos vestsjaellands-bilmuseum.dk.